Marvel’s Spider-Man 2: recenze

admin 24. 10. 2023

Marvel’s Spider-Man 2: recenze

24. října 2023

Marvel’s Spider-Man 2 je dlouho očekávaným pokračováním úspěšné hry z roku 2018. Hra vychází exkluzivně pro PlayStation 5 a navazuje na příběh Petera Parkera a Milese Moralese, kteří se musí spojit, aby zastavili hrozbu Venoma a Carnage.

Příběh

Příběh hry se odehrává tři roky po událostech prvního dílu. Peter Parker a Miles Morales jsou nyní zkušenými superhrdiny, kteří se snaží udržet New York v bezpečí. Jejich mír je však narušen příchodem dvou nových padouchů: Venoma a Carnage.

Venom je Peterův bývalý přítel Eddie Brock, který se stal hostitelem mimozemského symbionta. Carnage je pak ještě nebezpečnější verze Venoma, kterou ovládá sériový vrah Cletus Kasady.

Peter a Miles se musí spojit, aby zastavili Venoma a Carnage, než bude pozdě.

Hratelnost

Hratelnost je v Marvel’s Spider-Man 2 velmi podobná jako v prvním díle. Hráč se opět může volně pohybovat po New Yorku pomocí pavoučích sítí. Kromě toho se mohou hráči těšit na nové schopnosti a souboje.

Venomové schopnosti umožňují Peterovi stát se silnějším a rychlejším. Carnageové schopnosti jsou pak ještě destrutivnější.

Grafika

Spider-Man 2 vs Spider-Man grafika

Grafika hry je na vysoké úrovni. New York vypadá živě a realisticky. Postavy jsou také detailně zpracované.

Zvuk

Zvuk v Marvel’s Spider-Man 2 je také na vysoké úrovni. Dabing je skvělý a hudba je úchvatná.

Závěr

Marvel’s Spider-Man 2 je vynikající pokračování, které překonalo svého předchůdce. Hra nabízí skvělý příběh, skvělou hratelnost a nádhernou grafiku.

Doporučení

Marvel’s Spider-Man 2 je povinností pro všechny fanoušky pavoučího muže. Hra nabízí skvělý zážitek pro hráče všech úrovní obtížnosti.

Další podrobnosti

Kromě toho, co bylo uvedeno výše, zde je několik dalších podrobností o hře:

  • Hra nabízí dva hratelné hrdiny: Petera Parkera a Milese Moralese. Hráč může kdykoli přepínat mezi těmito dvěma hrdiny, což umožňuje různé herní styly a přístupy k řešení problémů.
  • Hra má rozšířený otevřený svět, který zahrnuje nové oblasti, jako je Oscorp Tower a The Daily Bugle. Hráč může prozkoumávat tyto oblasti a najít nové výzvy a tajemství.
  • Hra má také nový systém soubojů, který umožňuje hráčům používat nové pohyby a schopnosti. Tento systém umožňuje hráčům být kreativnější a efektivnější v boji.
  • Hra má také nové režimy hry, jako je New Game Plus a Challenge Mode. Tyto režimy nabízejí hráčům nové způsoby hraní hry.

Závěr

Marvel’s Spider-Man 2 je vynikající pokračování, které překonalo svého předchůdce. Hra nabízí skvělý příběh, skvělou hratelnost a nádhernou grafiku. Hra je povinností pro všechny fanoušky pavoučího muže a je to skvělý zážitek pro hráče všech úrovní obtížnosti.

Kategorie : Recenze
Štítky :